Шейк і Купер на Вімблдоні милуються одне одним, а не грою в теніс


Опубликованно 13.02.2018 00:12

Шейк і Купер на Вімблдоні милуються одне одним, а не грою в теніс

6 липня в Лондоні відбувся один з матчів в рамках Вімблдонського турніру — на протистояння британця Енді Маррея і француза Жо-Вільфріда Тсонги приїхали подивитися багато знаменитостей. Серед них були і Бредлі Купер з коханою Іриною Шейк, однак пара практично не звертала уваги на те, що відбувається на корті, не зводячи очей один з одного.

В останні кілька тижнів Ірина Шейк і Бредлі Купер подорожують по Європі разом, із задоволенням приймаючи запрошення на різні публічні заходи, в тому числі на спортивні матчі. 6 липня на корт Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету у Лондоні вийшли британець Енді Маррей і француз Жо-Вільфрід Тсонга, щоб поборотися за місце в півфіналі турніру уїмблдону, і супермодель з коханим не змогли пропустити цю подію.

Однак Ірина і Бредлі не стільки спостерігали за помахами ракеток тенісистів і їх переміщеннями по корту, скільки дивилися один на одного, щасливо посміхаючись. За свідченням очевидців в інтерв'ю британському порталу Mail Online, актор постійно сипав жартами і перебував у піднесеному настрої, а модель заразливо сміялася і притискалася до плеча коханого. Пара явно шалено закохана — весілля і діти не за горами?

Сподобалася стаття? Поділіться!

 

 

 

 

 

 

 

Роздрукувати

Текст: Марія Мельникова

Фото: Starface, Persona Stars, PhotoXPress.ru, Євген Смирнов/Woman.ru, Instagram



Категория: Женские новости